AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan Anıtkabir ziyareti!

AK Parti'nin 2024 Yerel Seçimleri için Ankara adayı olarak belirlenen Turgut Altınok, Anıtkabir ziyareti yaparak, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Anıtkabir'i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Altınok, Anıtkabir ziyaretinin ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti ve Anıtkabir Özel Defteri'ne şu mesajı yazdı:

Ankara'nın büyükşehir belediye başkan adayı olarak görev almanın gururunu yaşadığını belirten Altınok, Ankara'yı Atatürk'ün vizyonuyla şehircilikte rehber, gelişmede önder bir başkent olarak imar etme azmi ve gayreti içinde olduğunu ifade etti. Altınok, Atatürk'ün "İnsanlığın tekamülü şehir medeniyetinden geçer" sözünden ilham alarak, Ankara'yı imar ederken insanları ve geleceği ihmal etmeyeceklerini, tarih ve kültürlerinin en büyük güç kaynağı olacağını vurguladı. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Ankara'yı dünya çapında tanınan bir başkent haline getirme hedefiyle çalışacaklarını belirten Altınok, gelecek nesillere daha modern ve yaşanabilir bir Ankara bırakma kararlılığıyla saygı ve hürmetle eğildiklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri