AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan’dan Başkan Yavaş’a çağrı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Partili ilçe belediyelerinin tesislerinde İsrail menşeili ürün satışını durdurduklarını belirterek, “Sayın Yavaş, soykırıma ortak olma, halkın sözüne kulak ver, İsrail mallarını belediyeye alma!” çağrısında bulundu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a İsrail mallarını belediyeye almama çağrısı yaptı. İsrail’in Filistin halkına uyguladığı soykırıma tepki gösteren AK Partili ilçe belediyelerinin tesislerinde İsrail menşeili ürünlerin satışını durduklarını açıklayan Özcan, “Sayın Yavaş, soykırıma ortak olma, halkın sözüne kulak ver, İsrail mallarını belediyeye alma!” diye seslendi.

“MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN ACISI BİZİM ACIMIZDIR”

Özcan yaptığı açıklamada, İsrail’in saldırılarına tepki göstererek, “Müslüman kardeşlerimizin acısı bizim acımızdır. Terör devleti İsrail, yıllardır açık hava hapishanesine çevirdiği Gazze’de bir aydır Filistinli Müslümanlara karşı insanlık suçu işliyor. Türkiye Cumhuriyeti olarak ve Cumhurbaşkanı'mızın bize gösterdiği istikamet doğrultusunda her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu yüzden AK Partili ilçe belediyelerimizin tamamı eli kanlı katil İsrail devletinin ürettiği ürünleri belediye tesislerine almama kararı aldı.” dedi. Özcan, bu kararın başta CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve diğer belediyelere örnek olmasını dilediğini söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Özcan, “Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya ve İsrail menşeili ürünler almamaya davet ediyorum. Bugün eli kanlı katil İsrail devleti her 10 dakikada bir çocuk şehit ediyor. Bugün Filistin’de şehit olanların 2 binden fazlası kadın, 4 bini çocuk. Elbet bir gün Allah’ın adaleti tecelli edecektir. Netenyahu sanmasın ki galip gelecektir. Allah’tan başka zafer sahibi yoktur. Filistin meselesi sonuna kadar takibimizde. Gazzeli kardeşlerimiz için kıyamdayız. Nerede bir zulüm varsa bu millet orada mazlumun yanındadır. Hiçbir vicdan hastanelerin bombalanmasını, okulların bombalanmasını kabul etmez” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri