AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan dikkat çeken paylaşım

Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bir paylaşımla, AK Parti'nin 8. Olağan Kongre sürecinin başladığını duyurdu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bismillah diyerek 8. Olağan Kongre sürecimizin ilk aşaması olan delege seçimlerimize başladık. Kongreler parti içi demokrasimizin, birliğimizin ve kardeşliğimizin nişanesidir." Özcan, bu süreçte emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederken, kongre sürecinin hayırlı olmasını diledi.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Ankara İl Başkanı Özcan, bu önemli sürecin partinin iç dinamiklerini güçlendirdiğini vurgulayarak, teşkilat mensuplarının katkılarının önemine değindi. Özcan, partinin demokrasiye olan bağlılığını ve birlik ruhunu pekiştiren bu sürecin, partiyi daha da güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacağına olan inancını ifade etti.

8. OLAĞAN KONGRE SÜRECİ

AK Parti’nin kongre süreçleri, parti içi demokrasiyi ve teşkilat yapısını güçlendirmek amacıyla düzenli olarak yapılmaktadır. Delege seçimlerinin ardından ilçe ve il kongreleri gerçekleştirilecek ve süreç sonunda genel kongreye gidilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri