AK Parti ilk büyük mitingini Ankara'da bu adreste yapıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden ilkini bugün Ankara'daki "Başkent Millet Bahçesi" yapacak.

Yerel seçimlere bir hafta kala AK Parti büyük mitinglerinden ilkini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla "Başkent Millet Bahçesi"nde gerçekleşecek olan mitinge Ankara'nın 25 ilçesinden on binlerce partilinin katılması bekleniyor.

Dün itibariyle Başkent Millet Bahçesi miting alanına dev platform kuruldu. Ayrıca miting alanına led ekranlar, güçlü ses sistemleri ve pankartlar da yerleştirildi.

ANKARA HAZIR!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da burada Ankaralılara hitap ederek seçilmesi halinde Başkent'te yapacağı hizmetler için vaatlerini yineleyecek.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımla Ankaralılara çağrıda bulundu.

Özcan, paylaşımında: "Al bayraklar hazır mı ANKARA? Bugün Saat:13:30’da Büyük Ankara Mitingimizde görülmemiş bir coşkuyla Başkent Millet Bahçemizi dolduracak tüm hemşehrilerimizle yeni bir tarih yazacağız, yeni bir rekor kıracağız. Büyük buluşmaya tüm Ankaralılarımızı bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin Büyük Ankara Mitingi bugün saat 14.00'da Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri