AK Partili isimler Ankara'daki SUPERSPICE Coffee'nin açılışında buluştu!

AK Partili siyasetçiler, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, 22. Dönem Kırşehir ve 27. Dönem Ankara Milletvekili Hacı Turan'ın Ankara'da açtığı SUPERSPICE Coffee'nin açılış töreninde bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, 22. Dönem Kırşehir ve 27. Dönem Ankara Milletvekili Hacı Turan, Başkent Ankara'ya önemli bir işletme kazandırdı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Saraçoğlu Projesi kapsamında Namık Kemal Mahallesi, 94. Cadde'de hizmete açılan SUPERSPICE Coffee, çok sayıda siyasetçi ve bürokratı bir araya getirdi.

Açılışa; AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yeğin, Ömer İleri, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve çok sayıda siyasetçi ile bürokrat katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, işletmenin hayırlı olmasını dileyerek Hacı Turan'a başarı temennisinde bulundu.

KAHVE SEFASI...

Mustafa Elitaş ve Hayati Yazıcı önlüklerini giyerek AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'a cappucino hazırladı. Elitaş ve Yazıcı'ya tarif veren Varank, siyasette olduğu gibi kahve kültüründe de maharetli olduğunu gösterdi. Samimi bir ortamda yapılan açılışa Ankara bürokrasisi de büyük ilgi gösterdi.

Başkent Ankara'ya kazandırılan işletmenin açılışına katılanlara teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı Hacı Turan, misafirlerine kahve ve yiyecek ikramında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri