Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’tan birlik ve beraberlik mesajı

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde anadolugazete.com.tr'ye konuştu.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümü dolayısıyla açıklama yapan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, milletimizin demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkışını bir kez daha gururla hatırlattıklarını ifade etti.

Hilal Ayık, konuşmasında şunları kaydetti:

"Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. FETÖ'cü hainler ülkemizi ele geçirmek üzere bir kalkışmada bulunmaya çalıştılar ama bizim milletimiz bütün iradesiyle ve ferasetiyle vatanımızı, bayrağımızı ele geçirmenin öyle kolay olmadığını dosta düşmana karşı göstermiş oldu. Ben bu vesileyle o gece sokağa çıkan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde yaşayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız sadece Ankara'da İstanbul'da değil, Türkiye'nin dört bir yanına giderek bu milleti bu vatanı kimseye bırakmayız diyerek aslında iradelerini ortaya koymuş oldular. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ailelerine sabır diliyorum. Gazilerimize de şifalar diliyorum ama şunu da altını çizmekte fayda var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünemez birliği bozulamaz. Türk Milleti buna hiçbir zaman müsaade etmez. 15 Temmuz bunun en büyük göstergesidir. İyi ki bu ülkenin bir ferdiyiz. İyi ki Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir vatandaşıyız. Her zaman bununla gurur duyduk bundan sonra da gurur duymaya devam edeceğiz inşallah."

Başkan Hilal Ayık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Türk milletinin iradesini ve birlikteliğini tüm dünyaya gösterdiğini belirterek, ülkenin geleceğine olan inancını yineledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri