Alper Taşdelen'den CHP'ye sitem: "Siyasette her zaman hak yerini bulmuyor”

Çankaya Belediyesi Belediye Başkanı Alper Taşdelen kreş açılışında önemli açıklamalar yaptı.

2 dönemdir Çankaya’yı yöneten ve bu seçimde yeniden aday gösterilmeyen Alper Taşdelen, Uğur Böceği Kreşi açılışında ilçe sakinleriyle bir araya geldi ve siyasetteki durumuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Dikmen Karapınar Mahallesinde konuşan Taşdelen, siyasetin doğasına değinerek, siyasetle uğraşanların her zaman her şeyin olabileceğini göze alarak bu yola girdiğini ifade etti. Kendisinin de Belediye Başkanı olarak devam etmeyi ve daha birçok projesini hayata geçirmeyi arzuladığını belirten Taşdelen, ancak siyasette her zaman herkesin beklentilerinin karşılanmadığını söyledi.

Ayrıca, bir belediye başkanı olarak en büyük mutluluğunun bıraktığı eserlerle yaşamak olduğunu dile getiren Taşdelen, kendi döneminde açılan 113 parkın her birinin kendisinin adıyla anılacağını ifade ettiği konuşmasında, Uğur Böceği Kreşi’nin kendi dönemlerinde açılan 11. kreş olduğunu da aktardı.

CHP'nin Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner'e başarılar dileyen Taşdelen, siyasette her zaman incinmelerin olabileceğini ancak incitmemenin önemli olduğunu vurguladı.

Alper Taşdelen, resmi X hesabından da Uğur Böceği Kreşi açılışı ile ilgili detayları paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri