Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini yenilendi

Altındağ'daki spor tesisleri ve halı sahalarda yürütülen bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tamamlandı. İlçede yer alan tüm spor tesisleri ve halı sahalar, kapsamlı bir yenileme sürecinden geçirilerek modernize edildi.

Altındağ Belediyesi, vatandaşların güvenli ve konforlu ortamlarda spor yapabilmesi amacıyla ilçedeki tüm spor alanlarında başlattığı çalışmalarını başarıyla sonuçlandırdı. Zamanla yıpranan ve aşınan zeminler tamamen yenilenirken, spor tesisleri yepyeni ve tertemiz bir görünüm kazandı. Çim sahalar ise bakımları yapılarak ilk günkü gibi canlı ve temiz hale getirildi. Bu kapsamlı yenileme çalışmaları, Altındağlı vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

SPOR TESİSLERİ YENİLENDİ

Spor alanlarını güvenli hale getirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın sportif faaliyetler yapması ve keyifli vakit geçirmesi için ilçemizde bulunan spor tesisleri ve halı sahaları baştan aşağı yeniledik. Tesislerimiz Altındağlı gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından sıklıkla kullanılıyor. Bu nedenle spor alanlarının ve halı sahaların bakımlı olmasına büyük özen gösteriyoruz. Spor alanlarını yenileyerek yavrularımız için daha güvenli hale getirdik” dedi.

Başkan Tiryaki, “İlçemizde bakımını tamamladığımız spor tesisleri ve halı sahaları yenilenmiş haliyle, Altındağlı gençlerimize ve çocuklarımıza emanet ediyoruz. Onlar yeter ki spor yapsınlar, sporla mutlaka ilgilensinler. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri