Altındağ Belediyesi kadınları tiyatro ile buluşturuyor

Altındağ Belediyesi, kadınlar ve gençler için tiyatro sezonunu başlattı. Ekim ayında 500 kişiyi tiyatro ile buluşturmayı hedefliyor.

Altındağ Belediyesi, kadınlar ve gençler için tiyatro sezonunu yeniden başlattı. Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri ile Gençlik Merkezi üyelerine özel olarak hazırlanan bu sezon, Altındağlıları tiyatronun büyülü dünyasıyla buluşturmayı amaçlıyor.

Altındağ Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce kadını ve genci tiyatroyla tanıştırmayı hedefliyor. Belediye, özellikle hayatında ilk kez tiyatroya adım atanlar için unutulmaz anılar oluşturmayı planlıyor. Sadece Ekim ayı boyunca, tam 500 kişiyi tiyatro gösterilerine taşıyacak olan Altındağ Belediyesi, katılımcılara keyifli ve kültürel bir deneyim sunacak.

Altındağlı kadınları yıl boyunca kültür ve sanatın önemli eserleri ile buluşturmak için çaba gösterdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki "Tiyatro seferberliğini yeniden başlattık. Önceki dönemlerde Altındağ'da tiyatroya gitmeyen kadın ve çocuk kalmayacak sloganıyla harekete geçmiş, gerçekten de hedefimize ulaşmıştık. Altındağlı kadınlar ve gençlerimiz tiyatro gösterimlerini sabırsızlıkla bekliyorlardı. Şimdi yine aynı hedefle yola çıkıyoruz. Tiyatro, Altındağ'daki vatandaşlarımız için artık lüks olmaktan çıkacak. Altındağ'da tiyatroya gitmemiş kadın ve çocuk kalmayacak inşallah…" diye konuştu.

Altındağlı kadınların sosyal hayata daha fazla karıştığını, gençlerin sanatla iç içe olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayan Başkan Tiryaki "Yalnızca Ekim ayında 500 Altındağlı kadın ve genç, tiyatro ile buluşacak. Bu sayı giderek artacak" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri