Altındağ Belediyesi'nin eğitim seferberliği devam ediyor

Altındağ Belediyesi, eğitim seferberliğini aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde görevli merkez sorumluları için bir hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Altındağ Belediyesi, önemli bir seminere daha imza attı. Kadın eğitim ve kültür merkezleri, gençlik merkezleri, kütüphaneler, spor merkezleri ve bilim merkezlerinde görevli personel için hazırlanan bu hizmet içi eğitim semineri, Altındağ Sağlıklı Hayat Merkezi'nde görevli psikolog Mustafa Sait Mert’in liderliğinde gerçekleştirildi. Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde yapılan seminere katılanlar, sunulan içeriklere büyük bir ilgi gösterdi.

Seminerde, öfke probleminin günlük hayattaki olumsuz etkileri, bu sorunun yol açabileceği sağlık sorunları ve öfkenin yönetimi için kullanılan yöntemler ele alındı. Ayrıca, zaman yönetimi kavramı üzerinde durularak, katılımcılara günlük yaşamlarında uygulanabilir pratik önerilerde bulunuldu.

Hizmet içi eğitim seminerlerinin meslek hayatında çalışanlara büyük katkı sağladığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Belediyemizin tüm birimlerinde başlattığımız eğitim seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda sağlık, iletişim, stres yönetimi gibi konularda eğitim seminerleri düzenliyoruz. Alanında uzman kişiler tarafından verilen seminerler personelimize büyük katkı sağlıyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerlerimiz farklı konularla devam edecek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri