Altındağ Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı’ndaki elektrik direkleri bakımsızlıktan yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya!

Ankara Altındağ'daki Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'ndaki elektrik direklerinin devrilme tehlikesi hastane, çarşı, metro ve otobüs duraklarında bekleyenleri tehdit ediyor.

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde yer alan elektrik direklerinin eskimesi devrilme tehlikesini de beraberinde getiriyor. Bulvar üzerinden geçen Ankaralılar olası kaza riskiyle karşı karşıya kalıyor.

BİNLERCE ANKARALI TEHLİKEDE

Günde binlerce Ankara sakininin aktif olarak kullandığı bulvar üzerindeki elektrik direkleri yıkılma riskiyle karşı karşı. Özellikle Eski Mevki Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yunus Emre Halk Çarşısı gibi önemli noktaların yer aldığı protokol yolunda daha da kritik bir hal dikkat çekiyor.

Bölgedeki elektrik direklerinin geçici kaynaklarla ayakta durması, kaza riskini artırıyor ve vatandaşları tehdit ediyor. Ayrıca, araç çarpmaları sonucu büyük zarar gören direkler, ölümlü kazalara yol açabilecek potansiyel bir tehlike arz ediyor.

Aktif olarak elektrik ileten ve kullanılan bu direklerin herhangi bir aksilikte ölümlü kazalara yol açabilecek olması, bölge sakinleri ve yolu kullanan vatandaşlar için büyük bir endişeye sebebiyet veriyor. Hastaneye gelen, metro istasyonunu kullanan veya otobüs duraklarından evine dönen vatandaşlar, bu tehlikenin bir an evvel çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

KALDIRIMA PARK ETME DENETİMİNDE EKSİKLİK Mİ VAR?

Bölgedeki park alanı sıkıntısı nedeniyle araçların yola veya kaldırıma park etmesi ise yaya ve araç trafiğini olumsuz etkiliyor.

Bu sorunların denetiminde yaşanan eksiklik ise olumsuz durumları sürekli yaşanır hale getiriyor. Bu tehlikeli durumlar karşısında gerekli önlemlerin alınmasını talep eden bölge sakinleri, yetkililerin bu konuda hızlı hareket etmesini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri