Altındağ'daki bozuk kaldırımlar vatandaşın hayatını çileye dönüştürüyor

Kale Mahallesi’nde yaşanan yol bozuklukları ve kaldırım sorunları, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde yürümelerini zorlaştırıyor. Çukurlar ve düzensiz kaldırımlar, özellikle yayalar için ciddi bir risk oluşturuyor.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kısa bir süre kalırken, Ankara’da yerel yönetimler de çalışmalarına hız verdi. Başkent Ankara’nın birçok ilçesinde çevre sorunu devam ediyor. Ankara’nın Altındağ ilçesinde yaşanan yol bozuklukları ve kaldırım sorunları vatandaşları çileden çıkardı.

anadolugazete.com.tr, Ankara'daki çevre sorunlarını gündeme getirmeyi ve halkın sesi olmayı sürdürüyor. anadolugazete.com.tr muhabiri, Altındağ ilçesinde bulunan Kale Mahallesi’ndeki kırık, bozuk ve dökük kaldırımları görüntüledi.

Kale Mahallesi’nde yaşanan yol bozuklukları ve kaldırım sorunları, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde yürümesini zorlaştırıyor. Çukurlar ve düzensiz kaldırımlar, özellikle yayalar için ciddi bir risk oluşturuyor.

Kaldırımlara taşan taş parçaları, toprak yığınları vatandaşlar için çok büyük tehdit oluşturuyor. Özellikle engelli ve ileri yaştaki vatandaşlar için kaldırımda yürümek çileye dönüşüyor.

Altındağlı vatandaşlar, ilçedeki bozuk yol ve kaldırım sorunlarından dolayı günlük hayatlarının olumsuz etkilendiğini dile getiriyor.

Vatandaşlar, altyapı sorunlarının uzun bir süredir çözüme kavuşturulmadığını ifade ederek, yerel seçim öncesinde altyapının gözden geçirilmesini talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri