Altındağ’da “Hatay Dayanışma Günleri” düzenlendi

Altındağ Belediyesi, depremzede esnafa destek olmak amacıyla Başkent Millet Bahçesi’nde “Hatay Dayanışma Günleri” düzenledi. Etkinlik, yarın akşama kadar devam edecek.

Altındağ Belediyesi, deprem bölgesine destek olmaya devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardında bölgeye her konuda destek veren ve depremzede vatandaşlara kucak açan Altındağ Belediyesi, depremzede esnafın da yüzünü güldürüyor. Hataylı esnaf, Altındağ Belediyesi’nin Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlediği “Hatay Dayanışma Günleri”nde buluştu. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da dayanışma gününe katılan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“KARDEŞLİĞİMİZ HER DAİM SÜRECEK”

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, deprem bölgesindeki tüm vatandaşlarla gönül bağını devam ettirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“6 Şubat'tan bugüne depremzede kardeşlerimizin acısına ortak olduk. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik. Bölgedeki çalışmalarımızı sonlandırırken, tüm kardeşlerimizin artık Altındağ’da da bir evi olduğunu söylemiş, kapımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtmiştik. Sözümü yine tutuyoruz. Şimdi de depremzede esnafımızı Altındağ'da buluşturuyoruz. Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Hatay Dayanışma Günleri, 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek. Hataylı esnafımız bölgelerinin en güzel ürünlerini satışa sunacaklar. Hatay Dayanışma Günleri"’e tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri