Altındağ'da yaşlı adama sahipsiz köpekler saldırdı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde parkta yürüyen bir vatandaş, sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Altındağ ilçesine bağlı Ali Ersoy Mahallesi'nde vatandaş Vural Kedici, Ali Ersoy Parkı'nda yürüdüğü esnada sahipsiz başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerin üzerine atlamasıyla ayağı kayarak düşen Kedici, yerlerde yuvarlandı.

Vural Kedici, parktan geçtiği sırada köpeklerin saldırdığını belirterek, bir köpeğin ısıracağı sırada düştüğünü anlattı.

Kulübeye doğru gittiğini ifade eden Kedici, köpeklerin daha sonra uzaklaştığını ifade ederek, "Bu mahallede şikayetler devamlı var. Altındağ Belediyesinden köpeklerin bu mahalleden kaldırılmasını istiyoruz. Bunlardan herkes şikayetçi” dedi.

Kedici, Altındağ Belediyesinden herhangi bir dönüş alamadığını vurgulayarak, “Telefonda bana dediler ki ‘Onunla ilgili kanun çıkmadı. Kanun çıkınca değerlendirmesini yapacağız.’ Olay böyle oldu ama zor kurtuldum. 5-6 tane vardı” diye konuştu.

Başıboş köpeklerden tedirgin olduğunu dile getiren Kedici, bu mahallede köpeklerin hep gezdiğini belirterek, " Daha önce de aradım ben, kaldırdılar ama hala devam ediyor. Bu yol da çocuğun okul güzergahı. Benimki gibi çocuklar her gün okula gidiyor, onlar da korkuyor. Buna artık bir çözüm bulunsun. Köpekler buradan kaldırılsın.”

Köpeklerin saldırısına uğrayan Kedici'ye yardıma koşan site güvenlik görevlisi İbrahim Koç ise, Vural Kedici'den önce kendisine saldırdığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Kapının önünde dikiliyordum. Bana doğru yürüdüler ve köpekleri ‘hoşt’ diyerek kovaladım. Karşı parka atladılar. Karşı parkta da 2-3 dakika sürmedi Vural ağabey aşağıya koşarak indi. Ben de onunla yardımlaşmak amacıyla dışarı çıktım. Çocuklarımızı okula gönderemiyoruz.”

Mahalle sakinleri, Altındağ Belediyesinden başıboş köpeklere çözüm bulunmasını istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri