Altındağ'daki metruk yapılar yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda Doğantepe ve Ulubey Mahalleleri’ndeki metruk yapılar yıkılıyor.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, muhtarlardan ve mahalle sakinlerinden gelen şikayetleri dikkate aldıklarını belirtti. Tiryaki, “İlçemizde tehdit unsuru oluşturan yapıların yıkımına kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

“METRUK YAPILARLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ”

Başkan Tiryaki, Altındağ’ın modern bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını vurgulayarak, “İlçemizde görüntü kirliliği oluşturan ve halkın sağlığını tehdit eden metruk yapıların yıkımına devam ediyoruz. Metruk yapılarla mücadele konusunda kararlıyız ve bu konuda gelişim ve dönüşümün öncüsü olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla işbirliğinin önemine dikkat çeken Tiryaki, mahallelerdeki metruk yapılar ve terk edilmiş gecekonduların 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi’ne bildirilmesini istedi. Başkan Tiryaki, gelen her ihbarın titizlikle değerlendirildiğini belirterek, vatandaşlardan gelen geri bildirimlerin çalışmaların hızla ve doğru şekilde ilerlemesine büyük katkı sağladığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri