Altınokta Körler Derneği, Filistin'in Ankara Büyükelçisini ziyaret etti

Altınokta Körler Derneği, günlerdir İsrail katliamı ile zor günler yaşayan Filistin'e destek için Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa'yı ziyaret etti.

Altonokta Körler Derneği Başkanı Fermani Kurtel ve beraberindeki Büyükelçi Faed Mustafa'yı ziyaret etti.

Görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ele alındı. İsrail ile Filistin arasındaki konuların siyasi çözüme kavuşturulması gerektiğini belirten Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, “Böyle savaşlarla bizi kıracaklarını, davamızdan geri çevireceklerini düşünüyorlarsa, bunu yanlış biliyorlar. Güvenli ve barış içinde yaşamak bizim hakkımız. Her zaman mesajımız barış ve sevgiden yanadır.” dedi.

TÜRKİYE'NİN DURUŞU

İsrail saldırıları karşısında Türkiye'nin duruşundan memnun olduklarını belirten Büyükelçi Mustafa, İsrail ve destekçilerinin kendilerini mazlum göstermek için yalan söylediğini vurguladı.

Filistin halkının dik duracağının altını çizen Mustafa, şunları kaydetti:
"Maalesef bazı ülkelerin çelişkili tutumları var ve hukuka ayrı bir şekilde davranıyorlar. Onların karşısında mazlum olan bizleriz. Evleri, okulları ve hastaneleri bombalıyor, bütün bölge halkını sudan ve elektrikten her türlü yardımdan mahrum ediyorlar. Maalesef ki birçok ülke buna göz yumuyor ve bunun durdurulması lazım. Türkiye'yi duruşundan dolayı tebrik ediyoruz. Filistin halkı olarak dik duracağız ve sabredip davamıza devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri