Ampute Milli Futbol Takımı'ndan Fethi Yaşar'a ziyaret!

Ampute Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı 3-0 mağlup ederek üst üste üçüncü kez şampiyon oldu. Şampiyonluklarıyla birlikte, takım Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın makamında gerçekleşen buluşmada, Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve futbolcular, şampiyonluk kupalarıyla birlikte Yaşar'ı ve Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras ile Yaşar Neslihanoğlu'nu tebrik etti.

''SİZİN BAŞARINIZ TÜRKİYE’NİN BAŞARISI''

Yaşar, Ampute sporuna verdiği destekten dolayı takımı kutlayarak, "Belediye olarak Ampute sporuna her zaman destek olduk. Türkiye’de sınırlı sayıda olan ampute tesislerinden birini biz yaptık. Uluslararası standartlardaki Ampute Futbol Tesisimizi de ilk şampiyonluğunuzda sizlerin hizmetine sunduk. Bugün de ziyaretinizden dolayı çok mutlu ettiniz. Sizin başarınız Türkiye’nin başarısı, sizin başarınız Yenimahalle’nin, Ankara’nın başarısıdır. Hepinizi yürekten kutluyorum, göğsümüzü kabarttınız." şeklinde konuştu.

Milli takım sporcuları da Yaşar'ın takıma sağladığı destek için teşekkür ederek, "Sizin sunduğunuz imkanlar bu yolda ilerlememizi sağladı. Ampute sahanızda antrenman yaparak ve maçlar yaparak bizlere destek oldunuz. Bizleri destekleyen ender kurumlardan birisiniz. Teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri