Ankara Adliyesi ve çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından Sıhhiye'de bulunan Ankara Adliyesi ve çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı. Adliye çevresindeki birçok araç, trafik ekipleri tarafından otoparka çekildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ'a yönelik düzenlenen terör saldırısında 5 kişi şehit oldu, 22 kişi yaralandı. Hain saldırının ardından Ankara'nın birçok noktasında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

Altındağ ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerindeki Sıhhiye semtinde bulunan Ankara Adliyesi ve çevresinde de güvenlik önlemleri artırıldı.

AVUKAT GEÇİŞ KAPISI KAPATILDI

Ankara Adliyesi ile CerModern otoparkı arasındaki Avukat Geçiş Kapısı, Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla kapatıldı. Güvenlik önlemleri nedeniyle kapatılan kapının, gerekli tedbirlerin alınmasının ardından geri açılacağı ifade edildi.

ARAÇLAR ÇEKİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ise Adliye ile CSO arasındaki yolda park halinde bulunan araçları güvenlik gerekçesiyle çekti. Trafik ekipleri, yalnızca Ankara Barosu ve Adliye kartı bulunan araçları çekmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri