Ankara Askeri Ataşe eşleri, depremzedeler için bağış topladı: Toplanan rakam belli oldu...

Ankara Askeri Ataşe eşleri tarafından düzenlenen 2023 AMCS Uluslararası Kış El Sanatları Fuarı, depremzedeler için önemli bir bağış kaynağı oldu. Bağışlar, depremde maddi zarar gören vatandaşlara ulaştırılacak.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

1 Aralık 2023 tarihinde Ankara HiltonSA'da düzenlenen fuarda, Ankara Büyükelçilerinin kendi ülkelerine ait yiyecek, içecek, el sanatları ve özel objelerden oluşan stantlarda yapılan satışlar sonucunda 1 gün içerisinde 260 bin TL bağış toplandı. Bağışlar, depremde maddi zarar gören vatandaşlara ulaştırılacak.

YENİ PROJELER İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

Kanada Büyükelçiliği Askeri Ataşe eşi Mary Anne Sauve, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, "2023 AMCS Uluslararası El Sanatları Fuarı'nda 260.000 TL bağış topladık. Bu başarıdan dolayı çok mutluyuz ve 2024 yılında birçok hayır projesinin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

BİR NEBZE DE OLSA YARDIMCI OLMASINI DİLİYORUZ

Sauve, bağışların depremzedelere önemli bir destek olacağını belirterek, "Depremde evleri yıkılan ve maddi zarar gören vatandaşlarımıza bu bağışın bir nebze de olsa yardımcı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri