Ankara Atatürk Sahil Parkı'nda onarım çalışmaları başladı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan Atatürk Sahil Parkı'nda uzun süredir beklenen onarım çalışmaları başladı. Gölbaşı Belediyesinden aldığımız bilgilere göre, parkın çeşitli bölgelerinde onarım ve yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hafta sonu Mogan'a gelenler, göl üzerinde gördükleri yosun karşısında şaşkınlık yaşarken, parktaki çalışmaların başlamasına ise sevindi.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Atatürk Sahil Parkı'nda uzun süredir beklenen onarım çalışmaları başladı. Gölbaşı Belediyesi, parkın çeşitli bölgelerine yeni bankalar yerleştirecek ve iki ay sürecek çalışmalarla parkı modern ve estetik bir görünüme kavuşturmayı hedefliyor.

ÇALIŞMALARIN DETAYLARI VE SÜRESİ

Gölbaşı Belediyesinin resmi sosyal medya hesabından 2 Temmuz tarihinde yapılan paylaşımda, çalışmaların başladığı duyurulmuştu. Parkta yürütülen çalışmaların detayları hakkında bilgi veren Gölbaşı Belediyesi yetkilileri, onarım sürecinin tam olarak ne zaman biteceği ile ilgili net bir gün olmasa da bu süreçte parkın bazı bölümlerinin kapalı olacağını açıkladı. Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından parkın modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ

Parkı sık sık ziyaret eden vatandaşlar, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek, parkın yenilenmesi ile birlikte daha güzel ve kullanışlı bir hale geleceğine inandıklarını söyledi. Bir park ziyaretçisi: "Yıllardır buraya geliyoruz ve zamanla bazı yerlerin yıprandığını fark ediyorduk. Bu onarım çalışmaları gerçekten çok iyi olacak." dedi.

BELEDİYEDEN ÇEVREYE DUYARLI YAKLAŞIM

Gölbaşı Belediyesi, onarım çalışmalarını çevreye duyarlı bir şekilde yürüttüklerini belirtti. Çalışmalar sırasında çevreye zarar vermemek için özel önlemler alındığını ifade eden yetkililer, parkın doğal yapısının korunacağını ve yeşil alanların artırılacağını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri