Ankara Bahçelievler Muhtarlığından örnek davranış

Ankara Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, 2019 yılından bu yana yürüttüğü görev süresince "Askıda" adı altında birçok yardım kampanyası düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine destek oldu. Ceylan, kurban bayramında "Askıda Kurban Eti" projesiyle vekaleten bırakılan kurban etlerini ev ev dolaşıp dağıtarak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu mahallede yaşatmaya devam ediyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, 2019 yılından bu yana yürüttüğü muhtarlık görevinde sosyal yardımlaşma ve dayanışma projeleriyle mahalle sakinlerine örnek olmaya devam ediyor.

Ceylan, "Askıda" adı altında başlattığı iş, giysi, ekmek ve birçok yardım kampanyasına bu yıl da "Askıda Kurban Eti" projesini ekledi.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Cihat Ceylan, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bayramında vekaleten bırakılan kurban eti paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ev ev dolaşıyor. Muhtar Ceylan, beş yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdiği projeleri ve halkına sunduğu hizmetleri detaylı bir şekilde anadolugazete.com.tr’ye anlattı.

Muhtar Ceylan’ın önderliğinde gerçekleştirilen projeler, sadece mahalle sakinlerine değil, tüm Gölbaşı’na umut ve dayanışma örneği oldu. Muhtar Cihat Ceylan, "Sağ elimizin yaptığını sol elimiz görmedi. Çaba ve özveriyle bugünlere kadar geldik, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olsun. Herkese teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum." sözleriyle projeyi anlattı.

ASKIDA KURBAN PROJESİ İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ BU YIL DA SEVİNDİ

Askıda Kurban Projesi, mahalle muhtarlığının kapılarını kurban eti vermek isteyenlerle kurban kesemeyenleri buluşturmak için açtı. Bu vesile ile, bugüne kadar binden fazla hisse, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Bu yılki Kurban Bayramı'nda yapılanları da açıklayan Ceylan, şunları kaydetti: "Yurt içi ve yurt dışından mahalle sakinlerimiz ve hayırseverlerimizin katkılarıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da büyükbaş ve küçükbaş kurban bağışları, ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Bizlere emanet edilen
2 büyükbaş, 23 küçükbaş pay edilerek dağıtıldı. Bayramın 3 günü açık olan muhtarlığımıza toplamda 850 kurban hissesi emanet edildi ve Gölbaşı genelinde kurban kesemeyen başta yetim ailelerimiz olmak üzere dağıtımı gerçekleşmiştir."

Cihat Ceylan’ın liderliğinde, Bahçelievler Mahallesi’nde dayanışma ve yardımlaşma ruhu her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Ceylan, mahalle sakinleri ve hayırseverlerin desteğiyle bu Kurban Bayramı da dayanışmayı hayata geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri