Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara meslektaşlarıyla bir araya geldi

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, yerel seçimlerden önce seçimlere katılan oda üyesi berberlerle istişare toplantısı yaptı.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, yerel seçimlere katılan oda üyesi berberlerden belediye meclis üyesi aday adayları ve muhtar adayları ile bir araya geldi.

AMAÇ MESLEKTAŞLARI TANIMAK

Kara, toplantının amacının meslektaşlarını tanıtmak ve istişarede bulunmak olduğunu belirterek, 2024 yerel seçimlerinde aday olan meslektaşlarına başarılar diledi. Oda olarak seçim sürecinde birlikte hareket edip destek olacaklarını vurgulayan Kara, bölgesel sorunların çözümü konusunda yardımcı olacaklarını ifade etti.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda gerçekleşen toplantıda bir araya gelen belediye meclis üyesi aday adayları ve muhtar adayları şu isimlerden oluştu: Hakan Akbayrak (AK Parti Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı), Murat Saçan (MHP Altındağ Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı), Binali Demirci (MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı), Ahmet Saygın (AK Parti Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı), Ümit Özdek (Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtar Adayı), Şevket Güvendi (Pursaklar Saray Osmangazi Mahallesi Muhtar Adayı), Tamer Coşkun (Keçiören Sancaktepe Mahallesi Muhtar Adayı), Cihangir Koska (Mamak Bahçelerüstü Mahallesi Muhtar Adayı), Özlem Eşlik (Etimesgut Kazım Karabekir Mahallesi Muhtar Adayı).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri