Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 'Az Laf Çok İş' sloganıyla 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak, Yavaş, CHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar ile birlikte ATB İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bakiler'in ev sahipliğinde düzenlenen Gıda Toptancıları İstişare Toplantısı'na katıldı.

HARCAMALAR İSRAF EDİLMEDEN YAPILDI

Toplantıda konuşan Mansur Yavaş, görev süresi boyunca herkesi eşit şekilde çalıştıklarını vurgulayarak söze başladı. Ankara sokaklarında hiçbir zaman kendi fotoğrafının asılmadığını belirten Yavaş, koruma ordusuyla dolaşmadıklarını ve seçilmiş insanlar olduklarını ancak halka hizmet etmek için bu mevkiye geldiklerini ifade etti. Yavaş, görev süresinde gerçekleştirilen projeleri ve bütçe konularını anlatırken, harcamaların israfa yol açmadan yapıldığını belirtti. Ayrıca, açık ihalelerle iş yaptıklarını ve kimseyle özel olarak görüşmediklerini vurgulayarak, bu şekilde katılımcılığı arttırmayı sürdüreceklerini ifade etti.

HÜKMETMEK YERİNE ORTAK AKIL VURGUSU YAPILDI

“Kimseyi ayırmadan sizlerin atadığı, maaşını sizlerin ödediği bir görevli nasıl çalışırsa o şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diyen Yavaş, Ankara halkının takdiriyle birlikte aynı anlayışla 5 yıl daha devam etmeyi umduklarını belirtti. Yavaş, insanlara, belediye başkanının kendilerine hükmetmek yerine ortak akıl ile hareket ederek, vatandaşların isteği doğrultusunda harcama yapması gerektiğini anlatmaya çalıştıklarını söyledi ve gelecek yöneticilerin de vatandaşların parasını savurmayıp, onların isteklerini dikkate alarak hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri