Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İlber Ortaylı ile bir araya geldi: Ankara’nın tarihî ve kültürel mirası üzerine

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Türkiye'nin önde gelen tarihçilerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından İlber Ortaylı ile bir araya geldiğini belirten Başkan Yavaş, İlber Ortaylı'nın Ankara'nın tarihî ve kültürel mirasına ilişkin değerli fikirlerini dinlemenin kendileri için son derece önemli olduğunu belirtti.

Görüşmede, Ankara'nın köklü geçmişi ve kültürel birikimi üzerine derinlemesine fikir alışverişi yapıldığı, bu görüşlerin geleceğe yönelik projelerde yol gösterici olacağı ifade edildi.

Mansur Yavaş, Ortaylı'nın özellikle başkentin tarihi dokusunu korumak ve gelecek nesillere bu mirası en iyi şekilde aktarmak amacıyla geliştirdikleri projelere sunduğu katkıların kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı. Başkan Yavaş, "Ankara’nın tarihî ve kültürel mirası üzerine değerli fikirlerini dinlemek bizim için büyük bir onurdu. Gelecek nesillere ışık tutacak projelerimiz için katkıları her zaman kıymetli olacak." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri