Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş otobüsçü esnafı ile bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024'teki yerel seçimler öncesinde Tüm Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği ve Ankara Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve otobüs esnafının bir araya geldiği toplantıda, otobüsçü esnafının sorun ve talepleri dinlendi.

TÜRKİYE'DE ÖRNEĞİ OLMAYAN DESTEKLER SAĞLANDI

ABB Başkanı Mansur Yavaş, konuşmasına "Ulaşım esnafı olarak sizler de Ankara'da bizim mesai arkadaşlarımızsınız" diyerek başladı ve "Ankara Halkına hep birlikte hizmet ediyoruz" dedi. Belediyenin vatandaşın her ihtiyacında yanında olması gerektiğini vurgulayan Yavaş, "Bizim derdimiz Ankara'da darda kim varsa hızır gibi yanında olmak" diyerek Ankara Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği destek projelerini anlattı. 2019 seçimleri öncesi verdikleri sözleri hatırlatan Yavaş, "Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız" dedi ve belediyenin Türkiye'de örneği olmayan destekler sağladığını belirtti. Destek alan ailelerin çocuklarının diğer yaşıtları gibi hayata başlamalarını sağladıklarını ve destek alındığının görünmemesini sağladıklarını ifade etti.

HERKESİN İRADESİNE SAYGI DUYULACAK

Mansur Yavaş, bugüne kadar ayrım yapmadan çalıştıklarını vurgulayarak, ortak akıl anlayışına vurgu yaptı. Seçildiklerinde rozetin çıkarılacağını belirterek, partizanlık yapmadıklarını ve herkesin iradesine saygı duyacaklarını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ailesine mensup olduklarını ve problemleri birlikte çözeceklerini ifade etti. En iyi ve en az zarar veren kararları birlikte alacaklarını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri