Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Yeşil Enerji Ödülü’ne layık görüldü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından, ‘Yeşil Enerji Ödülü’ne layık görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı önemli kurumsal ve finansal destekler dolayısıyla 'Yeşil Enerji Ödülü'ne layık görüldü.

Bu prestijli ödüle, Brezilya’nın Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Da Costa Paes ve Birleşik Arap Emirlikleri Endüstri ve İleri Teknoloji Bakanı Sultan Bin Ahmed Al Jaber’i geride bırakarak layık görülen Mansur Yavaş, başarıda enerji projelerine sağlanan kurumsal ve finansal desteklerin önemli bir rol oynadığını belirtti.

Yavaş konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim."

Uluslararası Dünya Kalkınma Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği ödül törenine Mansur Yavaş adına katılan ABB Başkan Vekili Emre Doğan ise konuşmasında, “Ankara’dan, Mansur Yavaş’tan sizlere selamlar getirdim. Bu ödül için çok teşekkür ediyoruz. Kentlerimizi koruyalım. Betona değil yeşile yatırım yapalım. Daha yeşil bir dünyada hep birlikte kardeşçe yaşayalım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri