Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan “Hayatımız Cumhuriyet” fotoğraf sergisi için davet

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutlamak için büyük bir heyecan duyduklarını vurgulayarak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük mirası olan cumhuriyetimizin yıl dönümü için bu yıl da büyük bir coşku içindeyiz" dedi.

Cumhuriyetin değerlerini ve kazanımlarını kutlamak amacıyla "Cumhuriyet ve Sen" temalı bir etkinlik düzenlediklerini açıklayan Yavaş, vatandaşları bu özel gün için hazırlayacakları "Hayatımız Cumhuriyet" adlı fotoğraf sergisine katılmaya davet etti. Yavaş, "Cumhuriyetimizin ruhunu yansıtan fotoğraflarınızı bizimle paylaşarak bu anlamlı etkinliğe katkıda bulunun. Her bir kare, Cumhuriyetimizin zaferlerini ve değerlerini en güzel şekilde ifade edecek" diye konuştu.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm Ankaralıları bu etkinliğe katılmaya çağıran Yavaş, "Birlikte kutlayacağımız bu özel gün, geçmişten gelen mirasımızı geleceğe taşımamız için önemli bir fırsat olacak. Bu bayramda hep birlikte olalım, Cumhuriyetimizi daha da yüceltelim" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri