Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Ali Bey Parkı'na el attı

Yenimahalle’nin önemli yeşil alanlarından biri olan Mehmet Ali Bey Parkı, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından başlatılan yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşuyor. Parkın yeniden düzenlenmesi, hem mahalle sakinlerini hem de çevredeki vatandaşları heyecanlandırdı.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

ABB yetkilileri, Mehmet Ali Bey Parkı'nda başlatılan yenileme çalışmalarının parkın tüm alanlarını kapsayacağını belirtti. Proje kapsamında, mevcut yeşil alanların korunması ve artırılması hedeflenirken; kaldırımlar ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar da modernize edilmesi planlanıyor. Parkın çevresine yeni ağaçlar dikilerek yeşil dokunun zenginleştirilmesi de hedefler arasında yer alıyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN DESTEK

Parkın yenilenmesiyle ilgili görüşlerini ifade eden mahalle sakinlerinden Hayriye Hanım, "Bu park bizim için çok önemli bir yer. Evimin dibinde. Akşamları yürüyüş yapıyorum daha da güzelleşirse biz de daha rahat zaman geçiririz." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Mehmet Ali Bey Parkı'nda yürüttüğü bu proje, kentin yeşil alanlarını koruma noktasında destek görüyor. Bu park ile Yenimahalleliler için sadece bir dinlenme ve spor alanı değil; aynı zamanda sosyal yaşamın kalbinin attığı bir merkez olması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri