Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için bireysel çalışma salonları açacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin daha kolay bilgiye ulaşabilmesi adına Kolej ve Meteoroloji İstasyonlarında bireysel çalışma alanları inşa ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrenci dostu uygulamalarıyla Türkiye genelinde örnek olmaya devam ediyor. Kütüphane ve ders çalışma salonlarının sayısını artırma hedefiyle hareket eden Belediye, Kolej ve Meteoroloji istasyonlarında hizmet verecek bireysel çalışma salonlarını oluşturmayı sürdürüyor.

ÖĞRENCİLER BİLGİYE DAHA RAHAT ULAŞACAK

Meteoroloji Metro İstasyonu'nda hizmet verecek olan bin metrekarelik çalışma istasyonunda; 5 adet 20 metrekarelik sessiz grup çalışma alanı, 75 metrekarelik seminer ve konferans salonu, 60 metrekarelik telefon şarj istasyonu, 60 metrekarelik grup çalışma alanları, 70 metrekarelik bireysel çalışma alanları, 25 metrekarelik dinlenme alanları, 30 metrekarelik idari ofis, 15 metrekarelik kafe servis alanı, 75 metrekarelik kafe oturma alanı bulunacak. Ayrıca, depo ve teknik hacimler de bu çalışma istasyonunda yer alacak.

KISA SÜREDE HİZMETE AÇILMASI BEKLENİYOR

500 metrekarelik bir alana sahip olan 'Kolej Bireysel Çalışma İstasyonu'nda ise 90 metrekarelik toplu çalışma, 120 metrekarelik bireysel çalışma, 25 metrekarelik kafe ve servis, 145 metrekarelik kafe, 100 metrekarelik reklam ve pano alanları ile depo alanları bulunacak. 2023 Mayıs ayında başlayan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri