Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden gençlere Espor Akademisi fırsatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Espor’a ilgi duyan ve bu alanda kariyer hedefleyen gençlere yönelik yeni bir proje hayata geçiriyor. Belediye, uzman eğitmen kadrosuyla gençlere Espor dünyasını detaylı bir şekilde öğretmek amacıyla “Espor Akademisi”ni kuruyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Espor’a ilgi duyan gençleri bu özel akademiye katılmaya davet etti. Yavaş, başvuruların 25 Eylül itibarıyla https://espor.ankara.bel.tr/akademi-basvuru adresi üzerinden alınacağını duyurarak, ““Başkentimizin gençlerine her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Espor’a ilgi duyan tüm gençlerimizi, profesyonel eğitim alabilecekleri Espor Akademisi’ne davet ediyoruz. Başvurular 25 Eylül’de başlıyor.” ifadelerini kullandı.

Ankara’daki gençler için büyük bir fırsat sunan Espor Akademisi, Espor sektörüne adım atmak isteyenlere kapsamlı eğitimler sunacak. Çubuk, Beypazarı, Elvankent, Mamak ve Çankaya Birlik’te bulunan merkezlerde gerçekleşecek olan bu program, Espor dünyasını profesyonel bir perspektiften tanımak isteyen gençlere eşsiz bir deneyim sağlayacak.

UZMAN KADRO EŞLİĞİNDE PROFESYONEL EĞİTİM

Eğitimler, Espor antrenörleri, avukat, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapist gibi uzmanlar tarafından verilecek. Eğitim programında Espor kavramı, Espor branşları, Türkiye ve dünyadaki Espor gelişmeleri, yayıncılık, sponsorluk gibi geniş bir yelpazede konular işlenecek. Ayrıca sağlık, beslenme, hukuk, kişi hakları, zihinsel ve fiziksel dayanıklılık gibi Espor’da büyük önem taşıyan başlıklar da derinlemesine ele alınacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Espor Akademisi’ne başvurular 25 Eylül’den itibaren https://espor.ankara.bel.tr/akademi-basvuru adresinden yapılabilecek. Eğitimler ise 12 Ekim’de başlayacak ve 3 ay boyunca devam edecek. Toplam 22 saat sürecek eğitimlerin 12 saati yüz yüze, 10 saati ise uzaktan eğitim şeklinde planlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri