Ankara Büyükşehirden ABB FOMGET maçına davet

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralıları, Hakkarigücü Spor ile karşılaşacak olan ABB FOMGET Kadın Futbol Takımının maçına davet etti. Belediye, maç için üç noktadan otobüs kaldırılacağını duyurdu.

Kadın Futbol Süper Ligi'ndeki Başkent temsilcisi ABB FOMGET Kadın Futbol Takımı, ligin 5'inci haftasında Hakkarigücü Spor ile karşılaşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 Ekim Pazar günü saat 13.00'te oynanacak maça Ankaralıları davet etti. "Tribünlerdeki yerini al, takımına destek ol" diyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, maç biletinin ücretsiz olduğunu ifade etti.

Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadele için Başkent'in üç farklı noktasından otobüs seferleri yapılacağı belirtildi. Büyükşehirden yapılan açıklamada otobüslerin 11.30'da 19 Mayıs Stadı Önü ve Yakacık Mesire Alanından, 12.00'de ise Sincan Aile Yaşam Merkezi önünden kalkacağı belirtildi.

ABB FOMGET, ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puanla 4'üncü sırada bulunuyor. Hakkarigücü Spor ise aldığı 1 galibiyet 3 mağlubiyetle 10'uncu sırada.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri