Ankara Çayyolu'nda 3+1 daire satışta

Çayyolu'nda icradan satılığa çıkan daire için ihale şartları belli oldu.

Çayyolu'nda kelepir fiyata satışa çıkan daire için şartlar ve gerekliikler açıklandı. ilan.gov.tr 'de yer alan detaylar şu şekilde:

Bir borç nedeniyle satışa çıkarılan taşınmazla ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir. Taşınmazın ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve açıklamalara [esatis.uyap.gov.tr](https://esatis.uyap.gov.tr) adresinden 2024/410 ESAS sayılı dosya numarası ile erişilebilir.

Ankara İli, Çankaya İlçesi, ÇAY YOLU-1 Mahallesi'nde bulunan 18062 Ada, 1 Parsel üzerindeki 9. Blok, Zemin Kat, 2 Nolu Bağımsız Bölüm olarak tanımlanan taşınmaz satışa sunulmuştur. Bina, 1994 yılında inşaatına başlanmış olup, 30 yaşındadır ve asansör bulunmamaktadır. Site içinde açık otopark mevcuttur. Taşınmazın projeye göre net kullanım alanı 90 m², brüt kullanım alanı ise 104 m²'dir. Mahalline göre net kullanım alanı 96 m², brüt kullanım alanı ise 104 m²'dir. İç mekan olarak yapılı durumdadır ve projeye göre 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 balkon alanlarından oluşmaktadır. Mahalline göre ise 3 oda, salon, mutfak, duş-wc ve banyo alanlarından oluşmaktadır. Taşınmaz keşif anında doludur ve fiili durumu meskendir. İmar durumu, Çankaya Belediyesi E-imar Servisinden edinilen bilgilere göre blok nizam, konut alanı olarak yapılaşmaya uygun olup, yol, yeşil alan vb. faktörlerden etkilenmemekte olup net imar parselidir.

Kıymeti : 3.635.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Taşınmaz kaydında AHMET KEÇECİOĞLU 'nun intifa hakkı şerhi bulunmakta olup, Ahmet Keçecioğlu vefat ettiğinden intifa hakkı ölümle sona ereceğinden intifa hakkı herhangi bir hüküm doğurmamaktadır.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1558335/emlak-konut-ankara-cankayada-3-1-daire-icradan-satiliktir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri