Etimesgut'taki Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı bakımsız kaldı!

Ankara Etimesgut Belediyesine ait Eryaman Mahallesi'nde yer alan Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı, bakımsızlık ve ihmalkarlık nedeniyle vatandaşın eleştirisine neden oluyor.

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi’nde yoğun bir bölgede yer alan Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı, vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmasına rağmen; bakımsızlık ve ihmalkarlık birçok noktasında hissediliyor.

ÖNEMLİ BİR BÖLGEDE

Etimesgut Şapka Devrimi Caddesi üzerinde bulunan ve 2008 yılında açılışı gerçekleştirilen Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı, alışveriş merkezlerine, lüks sitelere ve metro durağına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Parkın, Eryaman Stadyumu'nun hemen yanında bulunması ise bölge yoğunluğunun fazla olmasına sebep oluyor.

SAKATLANMAYA YOL AÇABİLİR

Önemli lokasyonda yer alan Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı içerisindeki koşu yolunun bakımsızlığı, bölge sakinlerinin eleştirisine neden oluyor. Koşu yolunun birçok noktasında oluşan yırtıklar ve çukurlar, vatandaşların güvenli bir şekilde spor yapmasını zorlaştırıyor ve hatta sakatlanma riskini artırıyor. Park içerisinde bulunan banklar dâhil olmak üzere, genel temizlik ve bakım ihmali olduğu görülüyor.

BAKIMSIZ VE DENETİMSİZ

Bölge halkının yoğun olarak kullandığı park, çamurlu koşu yolu ve bakımsız banklarıyla dikkat çekiyor. Parkın 2020 yılında eklenen bankları ise temizlik istiyor.

Bölge sakinleri, parkın bakım ve onarım ihtiyaçlarının giderilerek eski günlerdeki haline geri döndürülmesini istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri