Ankara Etimesgut’ta araçtan tablet çalan hırsızlar yakalandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir alışveriş merkezinin otoparkında park halinde bulunan bir araçta meydana gelen hırsızlık olayında, aracın camı kırılarak içerisinde bulunan tablet çalındı. Hırsızlar yakalandı.

Yaşanan hırsızlık olayının ardından Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri devreye girdi.

Güvenlik kameralarını inceleme altına alan ekipler, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların gri bir araçla olay yerinden ayrıldığını tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin kimlikleri belirlendi ve E.K. ile kız kardeşi D.Y. isimli zanlıların Altındağ ilçesinde oldukları tespit edildi.

Ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda şüpheliler hırsızlık olayını itiraf etti. İkamet aramasında çalınan tablet bulunarak sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan E.K. ve D.Y., Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hırsızlık olaylarının aydınlatılması için yürütülen çalışmaların devam edeceğini belirtti. Olayın mağduru olan araç sahibi ise çalınan tabletine kavuşmanın sevincini yaşarken, emniyet güçlerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri