Ankara Eylül ayına konserlerle 'merhaba' diyor: ABB 'Park Konserleri'

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Eylül ayı boyunca 'Park Konserleri'yle Başkentlileri müziğe boğacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eylül ayında da sosyal etkinlikler kapsamında konserler düzenlemeye devam ediyor. ABB 'Park Konserleri' Eylül ayına damga vuracak. Başkent'in sokaklarını müzik sesiyle dolduracak konserler başlıyor. Park Konserleri, Eylül ayı boyunca her salı ve perşembe Ankara'nın her yerinde olacak.

Parklarımızın Konumlarına Ulaşmak için Müzik Seslerini Takip Edin! Eylül ayı boyunca her salı ve perşembe günleri Başkent sanat ile buluşuyor.

İLK KONSER SUDE BİRİCİK VE GURUBUNDAN

Sude Biricik 5 Eylül saat 19:00'da Ankara sakinleriyle buluşuyor. 30 Ağustos Zafer Parkı'nda yapılacak konser 5 Eylül akşamına renk katacak.

7 EYLÜL MİNE YENEN

Mine Yenen ve grubu 7 Eylül'de sahne alıyor. Kemal Sonunur Parkı'nda gerçekleşecek konser saat 19:00'da başlayacak. Etimesgut'ta gerçekleşecek konser Başkentli müzik severleri bekliyor.

ŞEYDA KAP 12 EYLÜL'DE YENİMAHALLE'DE

Şeyda Kap ve gurubu 12 Eylül akşamında Yenimahalle'de müzik ziyafeti verecek. Haydar Aliyev Parkı'nda gerçekleşecek konser 19:00'da başlayacak.

14 EYLÜL FİGEN ÖZPAMUK

Figen Özpamuk ve grubu Çankaya'da akşama renk katmak için sahne alacak. Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşecek konser saat 19:00'da başlayacak. Vadi akşamına ezgileriyle keyif katacak konser Çankayalıları bekliyor.

DUYGU YALÇINKAYA 19 EYLÜL'DE

Duygu Yalçınkaya ve ekibi 19 Eylül akşamı Ali Dinçer Parkı'nda olacak. Saat 19:00'da sahne alacak Duygu Yalçınkaya ve grubu müzikseverleri ağırlayacak.

GRUP ALEYNA VE DADAŞLAR ORKESTRASI

Grup Aleyna ve Dadaşlar orkestrası Ankara'nın göbeğinde Başkentlilerle buluşacak. 21 Eylül'de Gençlik Parkı'nda seyirci önüne çıkacak Grup Aleyna ve Dadaşlar, saat 19:00'da sahne alacak...

İSMAİL ERDOĞAN MOGAN GÖLÜ'NDE

İsmail Erdoğan ve grubu Mogan Gölü'nün manzarasında sahneye çıkacak. 26 Eylül'de Gölbaşı Mogan Gölü'nde gerçekleşecek konser 19:00'da başlayacak.

NURAY EROL 50.YIL PARKI'NDA

Nuray Erol ve grubu Çankaya 50. Yıl Parkı'nda Eylül ayının son günlerinde sahne alacak. 28 Eylül'de sahne alacak Nuray Erol, Eylül ayının son konseriyle Başkentlilerle buluşacak...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri