Ankara Gölbaşı Belediyesi çiftçinin yardımına koştu!

Ankara Gölbaşı Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerde hasat yapan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için kadastral yollar açmaya devam ediyor.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde vatandaşın rahatı ve huzuru için Belediye'nin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi, talepler, planlama ve ihtiyaç yerleri öncelikli imar planında yol olarak ayrılan ve kadastral paftada yol olarak tescili yapılan bölgelerde yol açma çalışmasına devam ediyor.

Yapılan çalışmalarda hasat zamanında çiftçilerin ulaşımını kolaylaştıracak, mahallelere ulaşımı daha hızlı sağlayacak alanlara öncelik veriliyor.

"İHTİYAÇ VE TALEP DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK"

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, tarımın önemine dikkati çekerek şunları söyledi:

"Hepinizin bildiği gibi tarım, ülkemizin ve özellikle bölgemizin en önemli geçim kaynaklarından biridir. Bu nedenle, çiftçilerimizin yanında olmak, onları dinlemek ve çözüm yolları üretmek bizler için bir görevdir. Kadastral yolların açılması, Gölbaşı’nın emektar çiftçilerinin ürünlerini daha hızlı taşımasını sağlayacak. İlçemizin her köşesine eşit hizmet götürmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla çalışıyoruz. Belediye olarak her zaman vatandaşın yanındayız. İhtiyaç ve talep doğrultusunda çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”

Gölbaşı Belediyesinin kadastral yol açma çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri