Ankara Gölbaşı’nda 15 Temmuz saygısızlığı

Ankara Gölbaşı’ndaki ‘15 Temmuz Anıtı’ biriken çöpleri, etrafa saçılan kırık şişeleri ve gece saatlerindeki manzarası ile tepki çekiyor!..

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların unutulmaması için Gazi Gölbaşı 15 Temmuz Şehitler Anıtı yapıldı. Anıtı ziyaret edenler ise gördüklerine inanamıyor.

HAVUZ DA ÇÖP DOLU!..

Bakımsızlığı ve kirliliği ile dikkati çeken Gölbaşı’ndaki Anıt'ta ziyaretçileri manevi duygulardan çok bolca kırık cam şişesi, atıklar ve çöp yığınları bekliyor. Hazırlanan havuzun içindeki çöpler de görenleri üzüyor.

Akşam saatlerinde özellikle arabalarını Anıt önüne park edenlerin kirleterek bıraktığı öğrenilirken, pek çoğunun gece arabalarıyla drift yaptığı da bildirildi.

“Gazi Gölbaşı 15 Temmuz Şehitler Anıtı” bakımsızlığı ve kullanım şekli ile hayrete düşürürken; Gölbaşı Belediyesi’nin uyarı tabelasının da fayda etmediği görüldü.

SANKİ GÖLBAŞI’NDA BAŞKA PİKNİK ALANI YOK!

Darbe girişiminde kaybettiklerimizi temsilen yapılan Anıt’ın piknik alanı gibi kullanılması, çöplerin bırakılması, farklı içecek şişelerinin ya da kutularının bulunması ziyaretçilerin de tepkisine neden oluyor.

Eymir Gölü, Polis Akademisi, Özel Harekât Başkanlığı gibi önemli noktalara ulaşımın sağlandığı 832. Sokak üzerinde bulunan ve Gölbaşı Şelalesi olarak planlanan alanın yerine kurulan 15 Temmuz Anıtı için Gölbaşı Belediyesi ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ankara Gölbaşı'nda bayrak gitti çöp kaldı!
Ankara Gölbaşı'nda bayrak ayıbı!

Ankara Haberleri