Ankara Gölbaşı'nda bayrak ayıbı!

Ankara Gölbaşı’ndaki ‘15 Temmuz Anıtı’ biriken çöpleri, etrafa saçılan kırık şişeleri ve gece saatlerindeki manzarası ile tepki çekmeye devam ediyor. Bu sefer, bakımsız ve kirliliğin yanında 15 Temmuz Anıtı'n iki yanındaki bayraklardan biri yarıda dururken diğerinin aşağıya indiği görüldü.

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

anadolugazete.com.tr olarak Gölbaşı'nda 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların unutulmaması için yapılan 15 Temmuz Anıtı'nın 'ne halde' olduğunu dile getirmiş, yetkilileri göreve davet etmiştik.

15 Temmuz Anıtı'nın son halinde ise Türk bayraklarından birinin yarıya birinin ise aşağıya düştüğü görüldü. Anıt havuzundaki çöp yığınları ise yağmurun da yağmasıyla birlikte yüzeye çıkmış adeta 'çöp havuzu' oluşturmuş bir şekilde görüldü.

ŞEHİT ANITI'NDA YAKIŞIKSIZ GÖRÜNTÜLER

15 Temmuz şehitleri anısına yapılan bu anıtın önce piknik alanı gibi kullanılması ve oluşturduğu çevre kirliliğiyle sonrasında da gökte dalgalanması gereken Türk bayraklarının gönderin aşağısında yer alması tepkileri büyütüyor.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ!

Eymir Gölü, Polis Akademisi, Özel Harekât Başkanlığı gibi önemli noktalara ulaşımın sağlandığı 832. Sokak üzerinde bulunan ve Gölbaşı Şelalesi olarak planlanan alanın yerine kurulan 15 Temmuz Anıtı için Gölbaşı Belediyesi ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ankara Gölbaşı'nda bayrak gitti çöp kaldı!
Ankara Gölbaşı’nda 15 Temmuz saygısızlığı

Ankara Haberleri