Ankara Harikalar Diyarı metro istasyonunda vatandaşlar neden burnunu kapatıyor?

Ankara Sincan ilçe sınırlarında yer alan Harikalar Diyarı metro istasyonunda rutubet kokusu iyice çoğalmaya başladı. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar, sorunun havalandırma ve su sızıntısı ile ilgili problemlerden kaynaklanabileceğini düşünüyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın önemli toplu taşıma ağlarından biri olan Batıkent-Sincan metro hattındaki Harikalar Diyarı metro istasyonundaki rutubet kokusu vatandaşlar tarafından şikâyet konusu oldu. Uzun süredir devam eden bu koku probleminin, özellikle yaz aylarında daha da belirgin hale geldiği belirtildi.

Bazı vatandaşlar, kokunun istasyonun farklı noktalarında yoğunlaştığını ve nefes almayı zorlaştırdığını ifade etti. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde, yolcu yoğunluğunun arttığı zamanlarda, bu kokunun daha da rahatsız edici hâle geldiği ifade eden vatandaşlar, burunlarını kapatarak yürümek zorunda kaldıklarına dikkati çekiyor.

HAVALANDIRMA SORUNU OLABİLİR

Rutubet kokusunun kaynağına dair kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, bu durumun metro hattının yer altı yapısından ve su sızıntılarından kaynaklanabileceği düşünülüyor. Hattı kullanan yolcular, metro istasyonundaki havalandırmaların gözden geçirilerek bu soruna çözüm üretilmesi gerektiğini talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri