Ankara Hasanoğlan Köprüsü girişinde trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti!

Ankara Elmadağ Hasanoğlan köprüsü girişinde trafik kazası meydana geldi. Vatandaşların ihbar hattımıza ilettiği bilgilere göre, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Ankara'nın Hasanoğlan köprüsü girişinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç orta refüje çarptı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ve polis, kazanın ardından acil müdahalelerde bulundu. Vatandaşların ihbar hattımıza ilettiği bilgilere göre, kazada 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı.

ARAÇ TAKLA ATTI

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak orta refüje devrildi. Kırıkkale istikametinde ilerleyen M.T. idaresindeki 71 ADH 054 plakalı araç, aniden kontrolden çıkarak takla attı ve metrelerce savrularak refüje çarptı.

Kazanın yaşandığı Elmadağ’a bağlı Hasanoğlu bölgesinde, aracın refüje çarpmasının ardından oluşan hasar detaylı olarak inceleniyor.Sürücünün cenazesi, gerekli işlemler için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Polis ve sağlık ekipleri, kazanın ardından olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Kazaya karışan araç, refüjden çıkarıldı ve yol temizleme çalışmaları başlatıldı. Kazanın yaşandığı bölge, ekiplerin çalışmalarını sürdürebilmesi için kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri