Ankara ilçe belediye başkanlarından 15 Temmuz mesajı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişiminin üzerinden tam 8 yıl geçti. Ankara ilçe belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladılar. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Yavaş, mesajında, "15 Temmuz 2016’da korkusuzca vatanımızı koruyan aziz milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyor, bu uğurda şehit olan vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Yaşar mesajında, "Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir. 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Milletimizin huzuru ve demokrasi için mücadele verirken şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle; gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum." dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Yıldızkaya, "Demokrasimize vurulmak istenen hain pranganın, Büyük Türk Milleti’nin feraseti ve cesaretiyle parçalandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor; kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kulandı.

"MİLLETİN ZAFERİ'Nİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ"

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Milletin Zaferi'ni unutmadık, unutmayacağız. Hain darbecilere karşı canını siper eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.

Çetin mesajında, "Gecesi kara, sabahı zafer 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü…15Temmuz hain darbe girişiminde, vatanımıza ve istikbalimize sahip çıkarak, milli irade ruhuyla tarih yazan Yüzyılın Kahramanları aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği destansı direnişi ve zaferi anıyoruz. Demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz." dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Öyle bir millet düşünün, söz konusu vatan olunca kendi salasına koşarak gitsin. 15Temmuz’da bu topraklara gözlerini diken hainlere karşı canlarını hiçe sayıp şehadete koşan şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri