Ankara İvedik Hurdacılar Sitesi'nde korkutan yangın!

Ankara Yenimahalle'de bulunan İvedik Hurdacılar Sitesinde yangın çıktı. Lastik fabrikasında çıkan yangının dumanı farklı noktalardan da görüldü.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan İvedik Hurdacılar Sitesi'nde meydana gelen yangın büyük bir endişeye sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, bir lastik deposunda başladı ve hızla diğer dükkanlara sıçradı. Yangının çıktığı noktadan zaman zaman da patlama sesleri geliyor. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.

Keçiören Esertepe Mahallesi'ni de duman kapladı.

Yangın sırasında bir tır ile 3 aracın yanmasıyla maddi kayıplar meydana geldi. Ancak, yangının neden çıktığı henüz belirlenemediği için can kaybına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Görgü tanıkları, yangının başlangıç noktasında bulunan kamyonun aniden alev aldığını ve yangının bu şekilde hızla yayıldığını ifade ettiler.

DUMAN FARKLI NOKTALARDAN DA GÖRÜNTÜLENDİ

Ankara'nın farklı ilçelerinden ve komşu noktalardan da yangının dumanı vatandaşların dikkatini çekti.

Keçiören

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken, yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf ediliyor. Yangının çıkış sebebi ise henüz tespit edilemediği için detaylı bir soruşturma başlatılmış durumda.

Yangınla ilgili Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada yangınla ilgili müdahalelerin devam ettiği açıklandı.

ANKARA KARARDI

Yangına jandarma helikopterleri ile de müdahaleler sürerken dumanların rüzgarın da etkisiyle daha da arttığı belirtildi. Olay yerinde dıumandan etkilenen, yaralı ya da hayatını kaybeden olup olmadığına dair belirsizlik sürerken olay yerine sağlık ekibi de sevk edildi.

Öğle saatlerinde başlayan yangın henüz kontrol altına alınamazken Ankara adeta karardı. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde ve Batıkent'te lastik koktuğu belirtilirken korkutan kara dumanlar akşam olması sebebiyle görülmezken yangının şiddeti sürüyor. Yangının hissedildiği noktalarda dışarı çıkılmaması ve pencerelerin açılmaması yönünde de uzmanlardan uyarılar geldi.

ABB'DEN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yangın söndürme çalışmalarının 103 araç ve 221 personel ile devam etmekte olduğunu bildirdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri