Ankara Kahve Festivali, Bilkent'te düzenlendi!

Bilkent'te bu yıl 8'incisi organize edilen Kahve Festivali, Ankaralı kahve severleri ağırladı.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara Coffee Festival", 8. kez Bilkent Center'da misafirlerini ağırladı. Dolu bir programın olduğu festivalde katılımcılar, müzik eşliğinde lezzetli ve nitelikli kahveleri deneyimlerken, el yapımı lezzetleri de tadabildi.

Alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, birbirinden farklı konularda pek çok atölye düzenlendi.

Ziyaretçi Rana Erol, festivalde, birbirinden faklı aromatik kahveleri tatma fırsatı bulduğunu söyledi. Festivale arkadaşlarıyla birlikte geldiğini belirten Erol, "Festival çok keyifli, Ankara'nın böyle bir etkinliğe ihtiyacı vardı. Farklı kahveleri denedim. Normalde çok kahve seven biri olmama rağmen, kahveler çok lezzetliydi, keyifle tükettim." dedi.

Ankara'da böyle bir festivalin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tugay Sayınoğlu ise en sevdiği kahvenin filtre kahve olduğunu belirterek, "Kahve festivaline bu sene ilk defa katıldım, çok keyifliydi. Özellikle farklı aromatik kahveleri deneme şansım oldu. Zaten normalde de kahve tüketmeyi seven biriyim. Keyifli bir etkinlik oldu." diye konuştu.

Sayınoğlu, Ankara'da festivallerin daha çok düzenlenmesi gerektiğini de ifade etti.

Ankara'daki festival kapsamında, Türk Telekom Prime sahnesinde, Bedük, Madrigal, Deniz Tekin, Selin Geçit, Melis Karaduman, Emir Yargın, Seda Savaş, Pandami Music, Eda Toprak ve Sıla Argun konser verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri