Ankara Keçiören'de trafik kazaları! Araçlar ağır hasar aldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesi ve Çevre Yolu'nda trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda, can kaybı yaşanmazken, araçlar ağır hasar aldı.

ÖZEL HABER: anadolugazete.com.tr

Başkent Ankara'da gün içinde birçok trafik kazası meydana geldi.

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Yükseltepe Mahallesi'nde trafik kazası meydana geldi. Kazada, iki otomobil çarpıştı. Kazada, can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Ancak araçlar ağır hasar aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, ağır hasar alan araçları kontrol eden vatandaşlar, Çevredeki diğer vatandaşlara 'sigara yakmayın' uyarısında bulundu.

Keçiören'de bir diğer kaza ise Etlik Semtinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Etlik istikametinde 1011 Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara'da etkili olan sağanak yağış alt geçitte suların birikmesine neden oldu.

Islak zeminde hakimiyetini kaybeden sürücüler zincirleme kazaya karıştı. Araçlarda maddi hasar oluştu. Öğrenilen bilgiye göre can kaybı da yaşanmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Ankara Çevre Yolu'nda feci kaza medyana geldi. İstanbul yol ayrımını geçtikten sonra Eryaman yol ayrımına gelmeden virajda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yoldan çıktı. Kazada, can kaybı yaşanmazken araçta maddi hasar oluştu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri