Ankara Keçiören'deki okulun uyarı yazısı dikkat çekti!

Keçiören’deki Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Ortaokulu, okul bahçesine astığı uyarı yazısıyla dikkat çekti. Yönetim, alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullananların güvenlik kamerası görüntüleriyle savcılığa bildirileceğini duyurdu.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Ortaokulu, yaz tatili sonrasında yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanırken dikkat çeken bir uyarı yazısı astı. Okul yönetimi tarafından okul bahçesine asılan bu yazı, özellikle kamelya ve banklarda alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımına karşı sert tedbirler alındığını vurguluyor.

Yönetim, "Okul bahçemiz 24 saat güvenlik kamerası ile kayıt altına alınmaktadır!" şeklinde başlayan uyarıda, okul bahçesinde alkol, sigara veya uyuşturucu madde kullananların kamera görüntüleriyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirtiyor. Bahçeye çöp bırakan ve çevreyi kirletenler için de aynı tedbirlerin alınacağı ifade ediliyor.

OKULLARDAKİ GÜVENLİK TEDBİRLERİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA HATIRLANDI

Uzun bir yaz tatilinin ardından okullar, öğrencilerinin güvenliğini sağlamak için yeni önlemler alıyor. Özellikle yaz tatili boyunca boş kalan okullarda, güvenlik kamera sistemlerinin önemi bir kez daha gözler önüne serildi. Bu durum, okulların yalnızca eğitim-öğretim döneminde değil, tatil dönemlerinde de korunması gerektiğini gösterdi.

BAŞKAN ÖZARSLAN, "İLÇEMİZİN EN BÜYÜK PROBLEMİ UYUŞTURUCU" DEMİŞTİ

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, 2 Mayıs 2024 tarihinde Estergon Türk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Afet Sonrası Muhtarlarla İstişare Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, uyuşturucu sorununun ilçenin en büyük problemi olduğunu vurgulamıştı.

Özarslan, 51 mahalle muhtarıyla bir araya geldiği bu toplantıda, uyuşturucu tacirleriyle mücadelede vatandaşların da sorumluluk alması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: "Eğer bir mahallemizde uyuşturucu tacirlerini görüp de polisimize ve bizlere haber vermiyorsanız, o mahallemizin caddesinde, sokağında, pazarında bunlara göz yumuyorsak sizin de bizim de hepimizin evine ateş düşsün. Çoluğumuzdan çocuğumuzdan çıkarsın."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri