Ankara Kızılcahamam'da orman yangını: Şahinler Köyü'nde alevler yükseliyor!

Ankara Kızılcahamam'da orman yangını meydana geldi. Ankara en sıcak günlerinden birini geçirirken bir de orman yangını haberi geldi.

Ankara 21 Ağustos gününde zaman zaman 40 derece sıcaklığı gördüğü bunaltıcı bir gün yaşıyor. Türkiye'nin her yerinden gelen orman yangını haberlerine bir yenisi de Ankara Kızılcahamam'dan eklendi.

Ankara Kızılcahamam Şahinler Köyü'nde orman yangını meydana geldi. Yangın devam ederken ekipler yangına müdahale için olay yerine geldi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, rüzgarın etkisiyle alevler hızla yayıldı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun bir mücadele veriyor. Arazinin sarp yapısı ve bölgedeki yoğun bitki örtüsü, söndürme çalışmalarını zorlaştırıyor.

Yangın söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ederken, ekipler yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için büyük çaba sarf ediyor. Kızılcahamam halkı, yangının kontrol altına alınması için endişeyle beklerken, bölgedeki vatandaşlara yangın bölgesinden uzak durmaları çağrısı yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri