Ankara Kulübü Derneği Başkanı Özaslan'dan Ceylan’a "hayırlı olsun" ziyareti

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Seymen ve Bacıerenlerle birlikte Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Çamlıdere Belediyesi ile Ankara Kulübü Derneği arasındaki bağların güçlendirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan'a başarı diledi.

Özaslan, Çamlıdere'de tarihi kültürel değerlerin yaşatılması adına insana ve topluma yatırım odaklı yapılacak tüm etkinliklere en üst düzeyde işbirliği içerisinde katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Ankara Kulübü Derneği Çamlıdere Şube Konağı'nı Çamlıdere halkına kavuşturmak istediklerini belirten Özaslan, şöyle konuştu:

“Konağımızı Çamlıdere halkı ile buluşturmak istiyoruz. Konağımız, kültürel değerleri yaşatan bir merkez özelliği taşıyacak. Burada, Çamlıderelilere Seymenlik ve Bacıerenlik kültürü öğretilsin, bu kültür yaşatılsın istiyoruz. Çamlıderelilerin, Seymen ve Bacıerenlerin evi olacak bu konağı en kısa süre içerisinde sizin de desteklerinizle inşallah hizmete açacağız.”

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ise hayırlı olsun ziyareti ve iyi dilek ve temennileri için Özaslan başkanlığındaki heyete teşekkür etti.

Başkan Ceylan, Çamlıdere'yi sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda daha güçlü hale getirmek için tüm gayretleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Ankara Kulübü Derneği Çamlıdere Şube Konağının faaliyete geçmesi için ellerinden gelen desteği göstereceklerini ifade eden Ceylan, bu anlamda işbirliğini, ivedilikle ve en iyi şekilde gerçekleştireceklerini kaydetti.

Ziyarette Özaslan, Ceylan'a Seymen heykeli takdiminde bulunarak, Ankara Kulübü yayınlarından Ankara Konuşmaları kitabı ve Geleneksel Ankara Ezgileri Albümü hediye etti.

İki başkan daha sonra konağı gezerek yapılacaklar üzerine istişarede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri