Ankara KYK kız öğrenci yurtları nerede? Ankara'da kaç tane KYK kız öğrenci yurdu var? Yurt ücretleri ne kadar?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak olan adaylar yurtları da araştırmaya başladı. Peki Ankara'da kaç tane KYK kız öğrenci yurdu var? Ankara KYK kız öğrenci yurtları nerede? KYK öğrenci yurtları ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Üniversite eğitimi için farklı şehirleri tercih edecek olan adaylar bir yandan da öğrenci yurtlarını araştırıyor. Peki, Ankara'da kaç tane KYK kız öğrenci yurdu var? Ankara KYK kız öğrenci yurtları nerede? KYK öğrenci yurtları ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

ANKARA'DAKİ KYK KIZ ÖĞRENCİ YURTLARI

1. BAĞLICA KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU:

Bağlıca KYK Kız Öğrenci Yurdu, 3 ve 4 kişilik odalar bulundurur. Yurtta televizyon odası, güvenlik hizmeti, internet, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur. Yurt, Başkent Üniversitesi'ne ve Hacettepe Üniversitesi'ne yakın konumdadır.

Yurt adresi: BAĞLICA MAHALLESİ HİLAL CADDESİ NO:22/A ETİMESGUT/ANKARA

2. ÇUBUK FATMA HANIM KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU:

Çubuk Fatma Hanım Kyk Kız Öğrenci Yurdu'nda 3 kişilik odalar bulunur. Yurtta TV odası, internet, güvenlik hizmeti, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği mevcuttur. Yurt, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na yürüme mesafesindedir.

Yurt Adresi: Yıldırım Beyazıt Mah. Ağrı Sok. No:3 Çubuk/ANKARA Çubuk / Ankara

3. SEYRAN KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU:

Seyran Kyk Kız Öğrenci Yurdu'nda 4 kişilik odalar bulunmaktadır. Yurtta güvenlik ve temizlik hizmeti, internet, mini buzdolabı, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği bulunmaktadır.

Yurt adresi: KÜLTÜR MAHALLESİ, LİBYA CAD. NO:42-44 AHMETLER . BECERİKLİ SOKAK NO:14/A AHMETLER ÇANKAYA/ANKARA

4. MAHMUT NEDİM ZAPÇI KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU:

Mahmut Nedim Zapçı Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 3 kişilik odalar bulundurur. Yurtta, temizlik, güvenlik, internet, mini buzdolabı, TV salonu, spor salonu hizmeti verilmektedir. Yurt Ankara Üniversitesi'ne yakın mesafededir.

Adres: KIBRIS CAD ÇAMKORU SOK NO:25-30 TOPRAKLIK/ANKARA Çankaya / Ankara

5. GÖLBAŞI ŞEHİT ÖZEL HAREKATÇILAR KYK KIZ YURDU

Gölbaşı Şehit Özel Harekatçılar Kyk Kız Yurdu, 4 kişilik odalar bulundurur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüslerine yakın mesafededir.

Yurt adresi: BAHÇELİEVLER MAH.35.CAD.NO:4/A GÖLBAŞI/ANKARA Gölbaşı / Ankara

6. EMİNE ŞERİFE HANIM KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Emine Şerife Hanım Kyk Kız Öğrenci Yurdu'nda 2 ve 4 kişilik odalar mevcuttur. Yurtta temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: ÜNİVERSİTELER MAH. HACETTEPE KAMPÜSÜ 1596. CAD. NO:3/A ÇANKAYA / ANKARA Çankaya / Ankara

7. CEBECİ KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Cebeci Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 4-6-8 kişilik odaları bulunmaktadır. Yurtta temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü ve Hacettepe Üniversitesine yürüme mesafesindedir.

Yurt adresi: CEMAL GÜRSEL CADDESİ NO:71 CEBECİ Çankaya / Ankara

8. GÜVENLİK KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Güvenlik Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 4 kişilik odaları bulunmaktadır. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesine yakın mesafededir.

Yurt adresi: CAD. NO:37 AŞAĞI AYRANCI/ÇANKAYA-ANKARA

9. ŞEREFLİKOÇHİSAR KYK KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Şereflikoçhisar Kyk Kız Ve Erkek Öğrenci Yurdu, 10 kişilik odaları mevcuttur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: Yeşilova Mah. E90-Yolu Üzeri No:44 Şereflikoçhisar / Ankara

10. ŞERİFE BACI KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Şerife Bacı Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 8 kişilik oda hizmeti verilmektedir. Dışkapı Metro İstasyonu’na yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: YENİ ZİRAAT MAHALLESİ 659.CAD.N0:8-10 DIŞKAPI Altındağ / Ankara

11. ANKARA ATATÜRK KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Ankara Atatürk Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 4 kişilik odaları bulunmaktadır. Ankara Üniversitesi'ne yakın konumdadır. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: DEMİRLİBAHÇE MAH. PLEVNE CAD. NO:4 CEBECİ MAMAK/ANKARA Mamak / Ankara

12. YENİŞEHİR KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Yenişehir Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 8 kişilik odaları bulunmaktadır. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir.

Yurt adresi: KARANFİL SOK. NO:75 BAKANLIKLAR Çankaya / Ankara

13. NENEHATUN KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Nenehatun Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 4 kişilik odaları bulunmaktadır. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir.

Yurt adresi: EMEK MAH. BİŞKEK CAD. (ESKİ 8. CAD.) 15. CAD. (ESKİ 15. SOK.) NO:44-46 ÇANKAYA ANKARA

14. POLATLI KYK KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

Polatlı Kyk Kız Ve Erkek Öğrenci Yurdu'nun 2 ve 4 kişilik odaları bulunmaktadır. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: M.Akif Mah. Necmettin Erbakan Blv. TOKİ 2. Etap C1/4 - C1/5 Polatlı/ ANKARA Polatlı / Ankara

15. ZÜBEYDE HANIM KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Zübeyde Hanım Kyk Kız Öğrenci Yurdu, 4 Kişilik odalar mevcuttur. Gazi Üniversitesi Merkez Kampüse ve Tıp Fakültesine yürüme mesafesindedir. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: BEŞTEPELER MAH. MERİÇ SOK. NO:9 BEŞTEPE Yenimahalle / Ankara

16. GAZİ KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Gazi Kyk Kız Öğrenci Yurdu'nun 6 kişilik odaları mevcuttur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir.

Yurt adresi: EMNİYET MAH. BANDIRMA SOK. NO:11 BEŞEVLER Yenimahalle / Ankara

17. MEHMET AKİF KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Mehmet Akif Kyk Kız Öğrenci Yurdu'nun 6 Kişilik odalar mevcuttur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir.

Yurt adresi: BEŞTEPE MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ CAD. NO:3 YENİMAHALLE-ANKARA Yenimahalle / Ankara

18. MİLLİ İRADE KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Milli İrade Kyk Kız Öğrenci Yurdu'nun 4 Kişilik odalar mevcuttur. Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüslerine yakın mesafededir. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: Bahçelievler Mahallesi 35. Cadde No:4/B Gölbaşı / ANKARA Gölbaşı / Ankara

19. BEŞTEPE KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

4 ve 8 kişilik oda seçenekleri mevcuttur. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir. Merkezi konumuyla bir çok üniversiteye yakın mesafededir.

Yurt adresi: Beştepeler Mah. Meriç Sok. No:11 Yenimahalle/ANKARA Yenimahalle / Ankara

20. HAYMANA KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

4 Kişilik odalar mevcuttur. Haymana Meslek Yüksekokulu'na yakın mesafededir. Yurtta, temizlik, güvenlik, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, TV salonu, internet hizmeti verilir.

Yurt adresi: YENİ MAHALLESİ ANKARA YOLU CADDESİ NO:18 HAYMANA/ANKARA Haymana / Ankara

21. HACI ÖMER SABANCI KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Hacı Ömer Sabancı Kyk Kız Öğrenci Yurdu'nun 8 kişilik odalar mevcuttur. Merkezi konumuyla Ankara ve Gazi Üniversiteleri başta olmak üzere bir çok üniversiteye yakın konumdadır.

Yurt adresi: EMNİYET MAH. BOĞAZİÇİ SOK. NO:4 YENİMAHALLE ANKARA Yenimahalle / Ankara

KYK YURT ÜCRETİ NE KADAR?

2024 yılı itibarıyla KYK yurt ücretleri yurt tiplerine göre 375 TL - 750 TL arasında değişmektedir. Ayrıyeten yurtlarda, sabah kahvaltısı için 40 lira, akşam yemeği için 80 lira olmak üzere öğrencilere günlük 120 lira yemek desteği sağlanmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri