Ankara Mamak'ta bir kiracı tahliye kararına sinirlenip oturduğu evi yaktı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde, kirasını ödemediği gerekçesiyle ev sahibi tarafından tahliye edilmesi istenen bir kiracının tepkisi trajik bir olaya dönüştü. Kiracı, ev sahibine tepki olarak oturduğu evi ateşe verdi.

Ankara Mamak'ta Hasan Kayan isimli ev sahibi, 3 katlı apartmanın en üst katındaki dairede oturan ve kira ödememe alışkanlığıyla bilinen Şükrü K.'ya karşı hukuki süreç başlattı.

Mahkeme tarafından verilen kararda, Şükrü K.'nın 2 yılda sadece 2 kez kira ödediği belirtilerek, evin tahliyesine karar verildiği öğrenildi. Ancak, ev sahibinin tahliye talebi üzerine sinirlenen Şükrü K., oturduğu daireyi ateşe verdi.

Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, evde maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Polis ekipleri, evi yakan Şükrü K.'yı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olay sonrası kaçan Şükrü K.'nın yakalanması için güvenlik güçleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri