Ankara Milletvekili Koray Aydın’dan iktidara tepki: "Türkiye nereye gidiyor?"

Ankara Milletvekili Koray Aydın, Türkiye’de son dönemde artan asayiş olaylarına ilişkin sert bir açıklama yaptı. Aydın, "Türkiye nereye gidiyor?" sorusunu yönelterek, iktidarın sorumluluklarını yerine getirmediğini vurguladı.

Aydın, “Eğer Türk milleti sokakta, köyde, okulda ve evde güvende olmayacaksa, o makamlarda, saraylarda neden oturuyorsunuz?” şeklinde eleştirilerde bulundu. İstanbul Fatih’te iki kadının vahşice katledilmesine dikkat çeken Aydın, bu tür olayların artışını kaygı verici bulduğunu ifade etti.

Aydın, sokak ortasında kadınlara taciz eden suçluların mahkemelerden kolayca salıverilmesine de tepki göstererek, bu durumun toplumda nasıl bir güvensizlik yarattığını dile getirdi. Tekirdağ’da yaşanan silahlı saldırıda bir vatandaşın hayatını kaybetmesi ve bir polisin yaralanmasının da altını çizen Aydın, gençlerin KYK yurtlarında intihar etmesi ve Narin isimli bir kadının cinayetinin aydınlatılamaması gibi olayların toplumda büyük bir kaygı oluşturduğunu belirtti.

İktidarın ahlaki değerlere ve milli değerlere vurgu yaptığını hatırlatan Aydın, bu durumların yaşanmasında iktidar mensuplarının vicdanlarının rahat olup olmadığını sorguladı. “Türk milleti bu soruların cevaplarını bekliyor. Artık yeter!” diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri